пятница, 6 мая 2016 г.

«Пам'ять священна...».


9 Травня – це День Перемоги для кожного з нас, свято, яке назавжди залишиться в наших серцях. Цей день завжди збережеться у пам’яті прийдешніх поколінь.

 

 

 

6 травня бібліотекарі Боромлянської сільської бібліотеки разом з вчителями  та учнями 4-х класів  провели  годину пам’яті:  «Пам'ять священна...».  Війна, що прийшла на українську землю червневим ранком 1941 року, увірвалася до кожної сім'ї, до кожної оселі, відібрала мільйони молодих життів, спотворила нашу чудову природу, перетворила у руїни тисяч міст і сіл. Саме про цю страшну війну, про тих, кого зараз немає, хто з каменя дивиться на нас з висоти своїх пам'ятників, проникливо та душевно учасники заходу читали вірші.  Бібліотекарі розповіли учням про пам’ятники загиблим воїнам, які спорудженні на території нашого села . Ми – українці ! Ми ніколи не забудемо подвигу своїх дідів і батьків. Ми завжди будемо шанувати тих, хто пережив страшну війну, в кого й досі болять рани, в журбі та в молитві будемо пам’ятати всіх, хто не повернувся з  тієї проклятої для всього світу війни.

 

 

День Перемоги завжди викликає  почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, ми  схиляємо голову перед священною пам'яттю загиблих.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий