среда, 24 февраля 2016 г.

Твоя зоря цвіте над рідним краєм


Ні! я жива! Я буду вічно жити!

 Я в серці маю те, що не вмирає.

Леся Украинка

Поезія – це вогник,  схожий на полум’я свічки, що запалює душу людини, запрошує у царство мудрого й красивого. Тож 25 лютого в день народження Лесі Українки в стінах Боромлянської сільської бібліотеки зібрались поціновувачі поезії

         Ведучі читань: бібліотекар Почтарьова А.М. та  Євтеєва Н.В. працівник соціальної сфери , коротко торкнулись сторінок життя та творчості жінки, яка стала символом України. Продовжили розповідь про її нелегку долю  зав.бібліотекою Бондар Л.О. та вчитель-пенсіонер Задесенець В.І.. На це свято були запрошені шкільний бібліотекар  Білик Г.М. та вчителі української мови та літератури Боромлянської  школи , та їх юні читачі, які кохаються в поезіях Лесі Українки і пишуть власні вірші.

 

         Цікавою була вікторина «Лесина загадка» для знавців Лесиного слова, яку провели  бібліотекарі. Присутні в залі продемонстрували свої знання сторінок життя і творчості  Лесі Українки, а також дізнались багато нового і цікавого для себе з цієї теми.

 


         На завершення заходу  Бондар Л.О.. щиро подякувала учасникам заходу за активну участь в літературних  Лесиних читаннях, за прекрасні поетичні та акторські здібності, любов до української поезії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий