суббота, 9 апреля 2016 г.

До Всесвітнього дня поезії


Поезія… Таке коротке і змістовне слово!  Вона і втішить, і пригорне, і приголубить.  Поетичне слово здатне проникати в таємниці людської душі, закликати людину мислити образами, допомагає спілкуванню, розширює  кругозір.

 

  До  Всесвітнього дня поезії у рамках клубу за інтересами «Дивослово»  пройшов  День  поезії «Поезія – це скарб усіх віків, це діамант величиною в слово!»  Учасниками вечора стали талановиті жителі  нашого  села.  До кожного із них по-різному приходить натхнення творити поезію і у кожного є своя Муза, яка надихає.  Їхні поетичні твори є досить різноманітними, бо порушують різні соціальні проблеми, які  присутні  у  нашому  житті, розкривають  найпотаємніші  почуття і  думки людини.

. Авторські  вірші прочитали наші учасники клубу  «Дивослово»:  Сукова Н.О. та Суков Максим, Касяненко Г. І. , Касяненко О.С. та учениця  8-го класу  Боромлянської школи  Серік Тетяна, а Задесенець В.І. розповіла цікаві факти з життя відомих  поетів.

Прекрасним доповненням цієї зворушливої зустрічі стала книжкова виставка «Поезія – це завжди неповторність.»

На виставці представлено відомості про життя і творчість відомих українських поетів, їх поетичні твори. Окремий розділ виставки приурочений поетичній творчості наших сумських поетів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий