четверг, 20 апреля 2017 г.

Правозахисники Сумщини провели онлайн-консультування громадян


19 квітня на базі сільської бібліотеки Боромлянської об’єднаної територіальної громади відбулося перше Skype-консультування громадян за участю працівників громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини, яка працює у Сумах.
Питання з проведення  Skype-консультування громадян на базі бібліотек Тростянецького району було вирішено завдяки налагодженій співпраці громадської приймальні УГСПЛ  з Тростянецькою центральною районною бібліотекою.

Під час Skype-зустрічі вдалось обговорити найбільш актуальні проблеми юридичного характеру, з якими, зазвичай, звертаються жителі невеличких населених пунктів області. Зокрема, громадяни сьогодні отримали консультації з пенсійного права, особливостей звернення громадян до посадових осіб та державних установ, прав власності і спадкування  та інших актуальних питань.
Вважаємо, що консультування громадян із застосуванням сучасних технологій - це важливий крок у забезпеченні доступності безоплатної правової допомоги. Наразі, вже є домовленість про наступні консультування за допомогою Skype з іншими селами Тростянецького  району. Тож,  ми плануємо зробити такі сеанси зв’язку регулярними.


Комментариев нет:

Отправить комментарий