вторник, 5 марта 2013 г.


У пташиному Царстві

 

З незапам’ятних часів птаха,як ніякі інші живі істоти , притягали піднесений погляд людини. Ці найпрекрасніші створіння зустрічаються практично всюди – від полярних льодів до гучних міських центрів.

Невідємною частиною нашого життя є птахи. Вони  поширені скрізь, де є на землі сприятливі умови для їхнього життя. На земній кулі їх налічується 8 тисяч 700 видів, а в нашій країні майже 770 видів. Скільки шкідливих комах і личинок знищують вони! За літо, не злічити! Працюють не покладаючи крил!

5 березня в Боромлянській сільській бібліотеці відбулося свято зустрічі птахів “У пташиному царстві”. Діти з увагою слухали бібліотекаря Почтарьову А.М. про різні цікавинки, про птахів –рекордсменів, який птах живе найбільше років та багато іншої цікавої інформації. Діти поповнили свої знання про птахів. З цікавістю брали участь в вікторині “Впізнай птаха”,відгадували загадки про птахів, брали участь в конкурсах “Віриш -  не віриш”, “Птахи і література”, а також були переглянуті відеоролики про життя птахів. Найактивніші учасники заходу  були нагороджені солодкими призами.

 



Комментариев нет:

Отправить комментарий