вторник, 26 марта 2013 г.


 
            «Cузіря вічного й святого – дитяча
книга на землі»
 
 
 
Для мене книга - світло дня
Для мене книга – зорі ночі…
Книга – велика сила. Без книги немає знань, без знань немає майбутнього. Дитина , яка тягнеться до знань та книги не відчує себе обділеною, збіднілою і спустошеною.
Традиційно в кінці березня в бібліотеках стартує Всеукраїнський тиждень дитячого читання. У цей період проходять цікаві масові заходи, зокрема: поетичні віночки, літературні подорожі,вікторини,конкурси малюнків,віршів та інші. Відкриттям тижня в нашій бібліотеці стали «Мандри сторінками улюблених книг» та вікторина "Чи уважними ви були мандрівниками?"
 
З захопленням та цікавістю діти слухали розповідь бібліотекаря про казковий дім, де живуть різноманітні книжки. Дізнались про те , що можна прочитати про рідний край, про найдивовижніші у світі машини, про перші літальні апарати і космічні кораблі. Чимало  було прочитано і казок. Діти приймали активну участь в конкурсах та вікторинах, відгадували загадки та розповідали вірші. 
 
По закінченню  свята юні читачі одразу заходилися розглядати нові  надходження літератури, які були представлені в бібліотеці,а саме: яскраві книги, які подарувала бібліотеці київська письменниця Міла Іванцова.
 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий